Wednesday, March 16, 2016

Review: NORAH HAIR REMOVAL

assalammualaikum dan salam sejahtera

Bercukur atau Waxing???

Kalau ikutkan bercukur untuk lelaki kan. Tapi kita wanita pun ada juga bulu-bulu yang perlu dihapuskan. Kesudahannya wanita pun bercukur jugak lah. Memang tiada piihan. Siapa yang pernah dengar waxing?

Kalau perasan dah banyak salon-salon yang tawarkan perkhidmatan ini.
Dan sekali lagi malu sangat nak pergi. Termasuklah kolin pun, malu nak dedahkan badan dan pergi waxing. Padahal bukan suka nak simpan bulu-bulu yang ada. Ada yang rasa perkara BULU-BULU ini segan nak dikongsi. Tapi pada kolin, wanita nak nampak cantik dan bersih. Why not!!!


Memperkenalkan Waxing Organic 100% Natural, NORAH HAIR REMOVAL
Ianya 100% organik mengunakan madu dan tea tree oil.
Cara pengunaannya seperti di bawah


Senang bukan!! Kolin malas nak guna microwave, so kolin gunakan kaedah biasa. 
Panaskan NORAH HAIR REMOVAL dalam periuk. Macam kaedah merebus lah. Buka sahaja penutup dan panaskan macam biasa. Sebelum itu, bersihkan bahagian bawah lengan atau ketiak kita mengikut arahan. Sapu bedak juga ya...berdebar jugakan. Tak tahu sakit atau tidak. Testimoni banyak mengatakan selepas waxing bulu-bulu tumbuh tak selebat dulu dan ada yang tidak tumbuh langsung.

Haa..bab tak tumbuh langusng tu memang best. Tak perlu nak risau pasal bulu-bulu hahahha



Dah settle tu, gunakan stick atau kayu yang diberikan dan sapu nipis sahaja. Dan mulakan dengan bahagian yang kecil tau. Jangan sapu semua bahagian bawah lengan tu. Buat sedikit-sedikit, jangan tamak!
Kolin pun sapu sikit sahaja sebab nak tahu dulu tahap sakit waxing ni,



Haaa nampak tak..habis semua bulu ketiak kolin wax. 
Selepas wax kolin sapu baby oil pulak. Memang rasa smooth sangat. Dan sure selepas ini kolin tak nak bercukur dah. Mana tau lepas ini bulu bawah lengan tak tumbuh lagi dah.

Sudah pasti yang bercukur bukan untuk WANITA !!
Selepas ini jom beramai-ramai kita mula WAXING untuk lebih bersih.

Kita wanita nak cantik kan, tak salah langsung kolin rasa nak share semua ini.
Semua orang ada BULU-BULU yang tidak dikehendaki.

 Nak tahu lebih lanjut kat sini ok

lebih senang Whatsapp 0102506596 dan terus order ok.

Love,

Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you