Thursday, March 3, 2016

Nak pergi spa malas kan, sekarang Serenata Spa datang rumah !!!

assalammualaikum dan salam sejahtera

Perempuan mana yang tak suka per ke spa? Semua perempuan atau wanita suka pergi spa. Siapa yang tak pernah pergi spa tu mesti teringin nak pergi kan. 

Sekarang korang tak perlu nak risau lagi, bakal pengantin, dalam berpantang atau saja-saja nak berehat pun boleh. Call sahaja Serenata Spa akan datang ke rumah anda. So selepas berurut tu korang tak perlu nak drive balik dah. Just chill dan relax dalam rumah sahaja. Mudah kan...

Jangan risau nak guna tilam korang atau katil atau apa sahaja
Serenata Spa yang bertindak sebagai mobile spa atau home spa ini ada menyediakan semua. 
Korang hanya perlu bagi ruang sedikit kepada mereka. 
Dan nah...Privacy Spa dalam rumah sendiri


Inilah dia setting Serenata Spa
Ianya mobile spa atau home spa yang boleh di mana-mana jua mengikut keselesaan anda

Pada pengalaman kolin, lepas urutan tu kan memang letih nak drive.
Satu lagi badan, kaki, tangan memang berminyak nak drive pun tak best, panas lagi. 
Now uolss duduk kat rumah sahaja lepas urut ok.
Tak perlu kemana-mana, lagi bagus, minyak urutan tu meresap masuk ke dalam kulit. 

Rehat terus selepas habis sesi bersama Serenata Spa
Di bulan Mac ini, Serenata Spa ada promosi. Baik korang grab awal promosi ini dan rasai sendiri pengalaman korang. Macam kolin cakap, wanita dan spa tidak dapat dipisahkan.

kepada ibu-ibu yang penat buat kerja seharian tu, ini lah masanya nak chill dan relaks.
Ambil cuti sehari, panggil Serenata Spa datang rumah dan berspa...relaks

Bila petang suami dan anak-anak balik kita fresh aje tau. Penat kerja cari duit, apa salahnya manjakan diri sekali sekala kan. Lagipun bukan perlu drive pun, semua nya di rumah mengikut keselasaan kita.


ini antara perserdiaan Serenata Spa kalau kita mengunakan perkhidmatan mereka.
Jangan risau, Spa ini adalah milik Bumiputera dan memang menjanjikan layanan
sebijik macam spa yang terkenal tu. 


Booking sekarang di talian 019-287 0700 atau nak lebih maklumat boleh layari 

Sebelum 31 Mac 2016, booking slot spa korang segera sebab memang tengah murah giler.
Yang suami tu nak belanja isteri yang kuat mengadu letih, penat bla bla tu..
boleh juga..why not kan!! 


Love,

Kolin Zainal

p/s: hope hubby aku baca entri ini, mana tau dia belanja aku SPA hahahhaha

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you