Saturday, March 5, 2016

kegilaan shopping online !!

assalammualaikum dan salam sejahtera

sejak kebelakangan ini kolin agak meroyan 20% hahaha
Dah gila shopping online, tapi mungkin benar yang macam kolin cakap selalu tu. Tak ada masa nak pergi shopping mall dan buat survey. Perkara paling senang, kolin order online dan terus di hantar di pejabat. Senang barang yang digunakan dah ada depan mata. Apa susah kan !! dah semua di hujung jari. 

1. ZALORA


 Yang ini kolin cuma tambah RM19 sahaja. Sebab dapat free shopping voucher daripada Zalora Malaysia. 
Kalau nak tahu, ini lah antara hadiah berblogging. Dan kalau nak tahu, ramai juga antara kawan-kawan kolin yang mula start berblog. Tapi janganlah ingat baru sebulan dua dan nak ke tahap macam orang lain. Kolin pun masih belajar dan kadang-kadang mengharap kawan jemput ke event. Maklumlah PR semua bukan kolin kenal sangat. Tak lupa jasa kawan kolin satu sekolah dulu Nannie Isa yang mula-mula ajar kolin pergi ke event. Thanks Nannie, aku tak pernah lupa jasa kau, sehingga kini aku dah dapat sedikit pendapatan daripada blog yang tak seberapa ini. 

2. LAZADA



Side Table ini pun kolin beli hahah. Tapi happy giler dapat table ini. Sebab dah ada workstation bergerak kalau nak buat manik, menjahit dan sebagainya. Kadang-kadang siap anak kolin pinjam nak guna. Sebab best giler. Mobile pulak tu, boleh lah kalau nak buat berniaga tepi jalan jugak hahahha.
Harga yang berbaloi untuk dimiliki. Tak rasa membazir pun weiiii

Barang kedua kolin shopping dari LAZADA baru-baru ini ialah ini


Electric Barbecue Grill pula kolin sambar kali ini. 
Ni semua pasal nak bercuti esok wei...malam nanti boleh la kami makan BBQ meraikan
suasana sejuk di atas bukit peraginan tu hihihi

Ini lah antara barangan yang kolin meroyan beli online weiii
korang pulak macam mana, cer komen sikit apa barang terbaru yang korang beli.

Sekarang semua senang kan, nak beli tudung online, nak beli jubah online, nak beli ubat online, nak beli makan malam pun online. Mana yang elok kita ambil, mana yang tak elok kita tak perlu lah ikut. 

Tapi setakat ini yang kolin punya ok kut hahahhahha

Till then..

Love

Kolin Zainal

2 comments:

  1. The electric bbq grill is ahhh! I need that!!! Hehehe!

    ReplyDelete

loving me..loving you