Friday, March 18, 2016

Discovery Explorers @ Sunway Pyramid untuk aktiviti cuti sekolah

assalammualaikum dan salam sejahtera

Hari ini dah jumaat kan! Masih belum terlambat untuk bawa anak-anak ke Sunway Pyramid untuk bersama-sama merasai pengalaman bersempena Discovery Explorers di Orange Concourse. 


Pelbagai aktiviti menarik yang boleh anak-anak pelajari di sini.
Ada gold rush, ada gaya-gaya nak jadi kontraktor dan juga menyelam ke dasar laut. 

Semua aktiviti ini adalah percuma yang dibawakan oleh Discovery Channel
bersempena cuti sekolah seminggu di bulan Mac 2016


Ada tiga aktiviti sebenarnya ada kat sini. Mula-mula boleh belajar mengali emas.
Kemudian anak-anak boleh cuba pakai pakaian yang macam anak-anak kolin pakai ni.
Siap boleh bergambar lagi ok. Ada llagi 2 hari untuk korang pergi dan bawa anak-anak
bersuka ria di sini. Quality time with kids kaann


Anak-anak juga boleh memakai gajet yang memberi bayangan yang mereka sedang menyelam kat 
dasar laut. Memang satu aktiviti yang jarang anak-anak dapat lakukan. 

Di sini lah kita dapat memperkenalkan sains kepada  mereka. 
Selami dan pelajari semua aktiviti hebat ini hanya di Sunway Pyramid.

Terima kasih Seeties sebab menjemput kami sekeluarga
Terima kasih Sunway Pyramid jua

Cuti masih ada berbaki ini, jangan lupa singgah ok.

Love,

Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you