Tuesday, January 26, 2016

S.K.A.N.D.A.L

assalammualaikum dan salam sejahtera

Haa...tengok tajuk dah berdebar-debar lah tu kan. Alahai pembaca ku sayang, ianya cuma tajuk. Siapa lah kolin nak cakap korang skandal kan. Kang ada pulak kolin di kecam hahahha
Kenapa korang sentap...SKANDAL lah tu. Alah laki dan bini orang, dalam pejabat...biasa lerrrr
kolin nak dengki...haaahahahahaa..jauhkan laa kalau boleh wei..malas cari nahas..
dah tua dah pun wei....buat malu kompeni aje 

Hari minggu adalah hari SKANDAL kolin bersama keluarga. Ini lah masanya nak tengok midnight, nak ke down town atau uptown dan berpeleseran di malam minggu. Akhirnya dapat juga kami sekeluarga tengok movie Starwars. Dah lama try cari masa nak berlibur bersama memalam, tapi kekadang ada sahaja urusan yang tidak dapat di elakkan. Dengan anak-anak tuition lah, apa laaa

 so SKANDAL malam minggu tengok wayang sesama anak beranak sambil makan popcorn. Memang tak tidur anak-anak kolin sepanjang show tu, sebab minat. Lepas ini memang target sebulan sekali nak SKANDAL macam ini supaya merapatkan silaturrahim. Bukan apa, best gak kami keluar reramai begini sebab sepanjang hari minggu sibuk dengan aktiviti memasing. Ini lah masa kami semua lepas stress.

Melompat-lompat sementara menuggu show nak mula tu. Mula lah kolin cari spot nak posing.
Nasib baik laki dan anak-anak kita sporting uolsss


so kepada cinta hati kolin ini, jom kita SKANDAL tengok movie yukkkk.






p/s: semua mata dah nampak, cover ler sikit wei... dari Sarawak lagi kan :)
i know both of you reading this ... 
hari ni kome buat, esok lusa orang lain buat..jgn ckp tak nak subahat...DOSA
kehji ayat kome......jgn sentap ye





Love,

Kolin Zainal

2 comments:

  1. hahahaha....jom berscandal cengkolin..tetiba teringat kat scandal i yang u kenal itewwww..

    ReplyDelete
  2. hahhaha..kan skandal wei. sorok2 ler..kalu bujang takpe. ini rupa islamik tapi kehji aje pangai. Jom skandal MimK ..jangan lupa ajak skandal ko aku nak tumpang semangkuk hahahhaha

    ReplyDelete

loving me..loving you