Tuesday, January 19, 2016

Rezeki di bulan Januari

assalammualaikum & salam sejahtera

Terima kasih  sebab undian kawan-kawan seopis, kolin dapat Anugerah Pekerja Femes hahaha
Tak sangka pulak boleh menang kategori ini. Harapnya femes pasal menda yang baik-baik
lah yer hahah. Happy sebab hari sebelum tu dapat hamper Mark & Spencer, menang lucky draw tu.

Alhamdulilah rezeki 2016 yang happy!!!


Untuk anugerah tu, kolin menang DVD Player yang boleh masuk USB tu.
Bagi Lucky Draw Corporate Lunch pulak kolin menang Glade Air Freshener pulak.
Lepas ini wangi lah rumah kolin kan...Syukur
harap bertahan sampai raya nanti hahahah


kolin pun nak share palazo skirt pants yang kolin baru beli ini.
lawa tak? Nampak macam skirt kan, tapi sebenarnya seluar.
Happy giler..murah aje RM50 hihihi
Tapi ini free size, kalau naik balik badan, tak tahu lah boleh pakai ker tidak seluar ini nanti.
So kena lah maintain diet nampaknya.


Sekali lagi, permulaan yang baik untuk 2016.
Terima kasih semua!!


p/s: abaikan bangla sebelah kolin tu hahahah

Love,

Kolin Zainal

bangla = Asyraf ~ masih bujang, nak no tel, inform ahkak ye...

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you