Wednesday, January 20, 2016

Dapatkan Berat badan ideal dengan mAi Ready Brew, Dark Mocha

assalammualaikum dan salam sejahtera

Tanpa kita perasan kan, apabila meningkat usia semakin rendah kadar metabolisme kita kan. Lain masa kita masih muda sebab makan apa sahaja pun, diet sekejap dah turun pun berat badan kita. Sekarang puasa 5 hari berturut-turut pun kekadang tak turun berat badan kan.

Kolin nak share satu minuman baru yang sedap. Pengemar kopi sure suka sangat mAi Coffee Dark Mocha ini. Ianya 'ready brew' sangat senang, bancuh sahaja dengan air suam. Rasanya tidak terlalu keras kopinya, kolin pun kurang gemar kopi. Tapi yang ini memang boleh masuk. Rasa berkrim dan sedap ini lah yang mendorong kolin minum setiap pagi 30 minit sebelum sarapan.


 Kopi mAi Ready Brew ini boleh mengawal nafsu makan, meningkatkan thermogenesis, membakar dan mengurangkan lemak badan, meningkatkan muscle mass, menambah baik stamina badan dan juga menghalang pembentukan lemak baharu.  Kesemua kebaikan ini dirasai selepas pengambilan 2-3 sachet. Maknanya selepas dua atau tiga hari lah. Kolin dah pun cuba sekotak yang ada 10 paket minuman ini. Ternyata memang berat badan kolin kurang 3 kilo selepas di timbang. Itu tak buat senaman ringan tau!

Satu cawan mAi Mocha setiap pagi akan memberikan anda berat badan yang ideal. Enjoy 100% ramuan mocha dengan 100% kesan kurus yang hebat dan kosong bebanan kepada tubuh badan kita. Korang ternyata akan nampak 100% perubahan pada bentuk badan dan berat dengan mAi Mocha. 


Permulaan masa mengambil mAi Ready Brew memang berpeluh, jantung berdebar agak laju dan agak berstamina. Tak boleh nak duduk diam, duduk dalam air-cond pun berpeluh-peluh.
Masuk hari kedua dan seterusnya semua simptom tu berkurangan. Lagi yang kolin perasan, cepat kenyang. Makan nasi suku pinggan dah kenyang. Tips dia mudah sangat, apabila dah minum kopi ini, minum air suam banyak-banyak. Itu sahaja! Nak lagi cepat result kena buat senaman lah.


 Disebabkan kolin pemalas, cuma minum air suam sahaja turun 3 kilo sahajalah. Kolin rasa kalau disertai dengan senaman memang hampir 5- 10 kilo berat badan dapat dikurangkan.
Keberkesanan kopi ini menyekat nafsu makan memang betul sangat. Kolin sendiri dah kurang
berselera nak makan. Kalau dulu pantang dipelawa, makan sesaja. Tapi sekarang makan pun dah semakin kurang kuantiti. Satu lagi tak perlu risau, tak akan menyebabkan kita sakit perut dan asyik melawat tandas tu. Ini memang secara semulajadi, cut down selera dan terus menjadikan badan kita lebih stamina dan bertenaga. Seolah-olah semua lemak yang ada digunakan untuk kita bekerja.

Untuk yang mencari-cari minuman atau produk untuk berat badan yang ideal, boleh cuba yang ini. Senang sahaja untuk dapatkan produk ini follow FB mereka iaitu www.facebook.com/maicanteen
Di FB mereka terdapat lebih banyak testimoni dan memang kopi ini sedap. Senang sahaja kan, nak turun berat badan, minum sahaja mAi Ready Brew.


Yang baju coklat tu dalam dua minggu lepas kolin selfie, yang terbaru selepas habis semua mAi Ready Brew, 10 sachet kolin minum ternyata berat badan kolin dah susut 3 kilo. Tetapi wanita yang mengandung dan masih menyusukan bayi tidak boleh minum kopi ini ya. Dan sudah tentunya produk ini mengandungi sedikit kafein, so kalau alergik kafein pun tak boleh lah nak minum.

Kandungan yang bermutu tinggi seperti:

Belgian Dark Cocoa: Ianya mempunyai rasa dan aroma yang kelasi. Mempunya cocoa polyphenols yang membantu pengedaran darah, menghalang ceoll oxidation, dan menyelaraskan kadar metabolisma badangan (dalam kadar 15%) untuk membakar kalori. Koko ini juga dapat mengawal nafsu makan yang tinggi.

Premium Arabica Beans: Kandungan yang mempunyai kualiti yang tinggi ini adalah yang terpilih. Kafeine yang memberikan pelbagai manfaat kesihat dapat meningkatkan kadar metabolisme dan mempercepatkan pembakaran kalori.

Brindleberry: Ini memang terkenal sebagai :body-slimming-magician'. Kandungan biji yang mempunyai HCA 30% terbukti mengawal selera makan dan boleh menguruskan badan. Telah terbukti secara perubatan ianya tidak mempunyai apa-apa kesan buruk untuk sistem penafasan kita.

Safflower oil extract (CLA): Saffloweroil dapat meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan pengumpulan lemak yang ada. Kajian telah menunjukkan CLA secara efektif ianay mampu mengurangkan lemak di sekitar perut dan kawasan pinggang.

Kolin pasti mAi Ready Brew yang terbaik buat anda nampak lebih kurus dan sihat. Cubalah ye, tak rugi pun. Sebab semuanya mengunakan bahan-bahan semulajadi dan selamat.

Love,

Kolin Zainal






No comments:

Post a Comment

loving me..loving you