Saturday, January 2, 2016

Bayou Lagoon Resort, Melaka

assalammualaikum dan salam sejahtera

Trip kolin bersama kawan-kawan kali ini ke Melaka. Hotel ini menjadi pilihan kami sebab theme park yang ditawarkan. Kedudukan di luar bandar hilir sedikit sebanyak menyenangkan kami sebab tak sesak lah sangat kan. Nak check ini di sini kena ambil nombor giliran. Kami dah pun booking online iaitu satu studio dan satu lagi apartment dua bilik. 


Kami dapat bilik di tingkat 8, Blok B. Jom tengok macam mana bilik yang ada di Hotel ini. 


  Dua katil single dan ada 2 unit air cond dalam apartment studio ini. 


Ruang dapur dan tempat makan


Ini pula sofa yang ada mengadap TV 




Setakat ini penginapan apartment studio untuk 2 malam ini memang nampak selesa.
Cuma kalau high occupancy korang kena bertabah sikit dengan lif. Lif ada 3 sahaja dan kecil.
Memang masa nak naik dan turun bersesak-sesak juga lah. 

Tahap kebersihan bilik 3 bintang dari 5 bintang lah boleh kolin beri. 
Tuala yang dibekalkan di setiap bilik macam berbau sedikit mungkin tak kering betul.
Pekerja di bahagian depan kaunter peramah dan tanya lah apa sahaja memang mereka amat membantu.
Overall hotel ini biasa-biasa sahaja, mungkin yang menarik pasal taman air mereka kut. Next entri kolin share ok. Till nex time... Inilah Boyou Lagoon Resort, Melaka.


Love,

Kolin Zainal

2 comments:

  1. huyo macam best je menginap kat sini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi zuan,

      rasanya macam biasa-biasa aje hahahah

      Delete

loving me..loving you