Thursday, December 31, 2015

Telekung Rosselle koleksi terbaru dari CaliMilan Empire

assalammualaikum dan salam sejahtera

Dah nak tahun baru weii...tak teringin ker nak tukar telekung baru hihih
Kali ini sesuai untuk hadiah, hantaran ataupun pakai sendiri tau. Labuh gerenti, mana yang
tinggi macam ala-ala model tu, memang sesuai lah try telekung dari Calimilan Empire ini.
 Telekung Rosselle exclusive direka khas dari material premium Rosselle Satin (tidak jarang, lembut & sejuk) dihiasi dgn lace yg simple & cantik! Untuk bahagian dagu & muka, kami gunakan material premium lycra stretchable sesuai untuk semua jenis saiz muka. 
Warna pun semua lembut sangat. Tengok lah sendiri wei...Jangan lupa 
follow dan LIKE ok
untuk lebih banyak pilihan bagi korang memilih. Tak kan laa tukar, upgrade 
handset boleh. Upgrade Telekung tak boleh kan. Sendiri juga nak guna. 
Lagi manis kalau anak belikan untuk emak, suami belikan untuk isteri.
Mana tahu kan, saham pahala dapat juga. Semua tu kan Allah yang nilai.

Sangat sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah harijadi kepada ibu / saudara. 
Sesuai juga dijadikan sebagai hantaran pertunangan & perkahwinan. 
** COLOR MAY VARY DUE TO LIGHTING / MONITOR RESTRICTIONS.

Saiz telekung kami sesuai juga untuk yang berbadan tinggi & plussize. (Tinggi model 168cm).

Harga RM189
Free Postage!
FREE POUCH BAG

Mana yang dapat bonus tahun depan tu boleh lah beli satu buat koleksi. 
Best apa solat pakai telekung baru, labuh, lawa dan selesa.
Tak salah belanja lebih sikit kan...
Stok terhad...order sekarang ok!


Love,

Kolin Zainal


2 comments:

  1. Semuanya cantik..akak baru je beli telekung Siti Khadijah..tp yg ni cantik la..nak plak yg kaler pink tu ha..

    ReplyDelete

loving me..loving you