Wednesday, December 2, 2015

Peraduan Cetaphil Malaysia

 assalammualaikum dan salam sejahtera

Hai koranggg.....

Tau  tak Cetaphil Malaysia ada buat contest. Mudah sahaja korang hanya perlu upload gambar dengan si manja dan upload gambar tersebut di IG dengan hashtag ini 
#mycetbaby #cetaphilmy dan 10 pemenang di cari untuk dapat Cetaphil Baby Set. 


 Senang sahaja kan nak menang!!! Cepat tangkap gambar yang cute dengan si manja korang sebab contest ini bakal berakhir 4 Disember nanti! Cepat ok. Untuk lebih maklumat follow Instagram dan FB Cetaphil Malaysia untuk lebih maklumat. Kat bawah ini pun kolin ada share cara nak join contest Cetaphil ini. 
Rugi tak join wei.. sebab Cetaphil Baby Set adalah yang terbaik untuk si manja anda.

***************************

A mother's touch can mean many different things. It comforts her baby when he's afraid. It gives security and warmth when her little one is sleeping. Cetaphil knows how special a mother's touch is on their baby's skin, which is why we'd like to give away 10 Baby Gift Sets to mums! All you need to do to win is share a photo of you and your baby on Instagram and tell us what the touch shared between the two of you means. Say it with a touch!



Here are the steps to participate:

1. Follow us on Instagram @cetaphilmy

2. Upload & caption

3. Tag @cetaphilmy & #mycetbaby



Contest period - 20 November to 4 December

Terms & Conditions here: http://bit.ly/1NmGIjW
Join contest ini sekarang juga!!
Love 
Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you