Wednesday, December 9, 2015

My Lunch Date!

assalammualaikum dan salam sejahtera

Inilah cuti sekolah, kadang-kadang kolin bawak anak-anak ke pejabat sebab pengasuh bercuti. So inilah lunch date kolin. Selalu tengok parents dangan anak-anak yang dah besar melepak kan. Ini kali pula giliran kolin. Cepat betul masa berlalu, kini Ali tahun depan darjah 4 dan Alisa darjah 1. 


Kali ini kami lunch date kat Restoran Ani Sup Utara sahaja. Sebab masing-masing sibuk nak makan nasi ayam kan. Maklumlah dah tengahari dan lapar. Sementara nak tunggu order sampai tu. Kolin melayan la dua anak syurga ini. Memang ini lah hiburan kolin hari-hari pun. Ada saja keletah yang mereka buat. 


Nampak sama kan. Janganlah tanya kolin kenapa anak-anak kolin semua mata sepet. Tak boleh nak jawab hahah. Kolin rasa terkenan lah kut. Sebab kami suami isteri mata besar dan bulat!




Haa itu lah dia ragam nak bergambar bila dah lama-lama suruh pose hahaha.
Yang memang banyak merepak memang si adik lah. Sekarang ni dah kuat buat video itu dan ini. Kolin dah plan nak upload utube nanti buat kenangan dia dah besar nanti. 

so inilah cerita "my lunch date" di cuti sekolah. Tahun depan tambah BZ lagi lah kolin sebab kedua-dua dah bersekolah pagi dan petang kan. So uoolss lunch ngan siapa tadi ?

Love 

Kolin Zainal

2 comments:

loving me..loving you