Saturday, December 26, 2015

Jom makan Kenny Rogers Roasters

assalammualaikum dan salam sejahtera

Makan dan kolin adalah seirama ok. Itulah pemeriksaan kesihatan baru-baru ini nasib baik tak obesiti tau. Haa...mintak mintak lepas ini ada orang akan sponsor kolin, bagi ubat kurus hahaha
So let lunch!!!

Ini kunun-kunun kami semua berwefie, tapi macam tak puas lak kan pipi aku paling tembam duduk depan sekali. So mintak tolong adik kenny rogers tu tangkapkan gambar kami pulak. 


haaa baru nampak aku kurus kannn...duk belakang sekali!!!
Ini lah kawan sepejabat kolin. Ada duta LAZADA, duta Aidijuma, Duta Susu, Duta segala duta ada. Nasib baik Jalan Duta sahaja mereka tak boleh nak order online kan.  Makan lunch ini di taja tau, terima kasih yang menaja kami semua. Semoga murah rezeki....
Terima kasih lah ingat kat kolin ni haaa...ada kawan yang dah kaya tak ingat kolin dah...heheh

Kolin harap ukhwah antara kami semua akan kekal lama dan selama-lamanya. Dah tua-tua ni kan malas nak bermasam muka dah. Harap yang baik-baik sahaja. Hidup pun terlalu singkat nak mendengki ngan korang kan. So, lead your own life and don't bother other people. Buang masa!!


Love, 

Kolin Zainal


2 comments:

loving me..loving you