Monday, December 28, 2015

Habib Golden Egg Bonanza

assalammualaikum dan salam sejahtera

Dah tiba masanya Habib Jewels buat sale!!! Memang murah lah kan RM180 siap ada potongan RM7 lagi untuk setiap gram. Maknanya RM172 sahaja untuk satu gram. Apa yang kolin suka sekarang ini siap ada Egg Bonanza, tapi kalau nak best kena pergi yang kat Ampang Point tu. Hadiah meletops!!!


Kali ini kolin bersiaran dari Plaza Massalam, Shah Alam. Melihat-lihat kalau boleh kaut sekilo dua emas kan. Lagi pulak dapat info harga emas akan naik lagi. So menyimpan sedikit-dikit. Mana tahu esok boleh jadi aset bagi anak-anak masuk Universiti kan. Jom tengok apa ada di Habib Jewels. 


Rantai labuh tak banyak sangat pilihan. Ingat nak cari yang itu. 
Tapi berat 10 gram..nangis kat tepi kedai laa nak beli!! Beribu jah!


Dah pilih-pilih dapat lah yang dihajati. Entri ini bukan disponsor oleh Habib Jewels tau. Cuma nak share aje yang Habib ada sale uoolss. Inilah masanya nak grab. Ada duit sikit, beli 1 gram atau 2 gram jadi lah kan. Nak beli sekilo tak kaya lagi kan. Sesiapa nak harga RM172 hanya di Habib Jewels ok. Sampai 3 Januari 2016. Soo ...jom membeli emas demi tabungan masa hadapan. 


Love,

Kolin Zainal


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you