Thursday, November 26, 2015

Printcious Gift Shop

assalammualaikum dan salam sejahtera

Pernah tak korang rasa susah sangat nak cari hadiah bagi kawan-kawan dan orang yang tersayang. Kadang-kadang mencari hadiah yang lebih personal dan istimewa tapi agak mahal untuk dibeli. Kini tak perlu risau lagi sebab Printcious Gift Shop ada penyelesaian buat anda.


Kalau rasa nak hadiahkan T-Shirt ada tulisan yang istimewa pun boleh, Mug pun ada, Cushion pun ada, Ceramic Tiles dan Mousepad pun ada. Harganya pula sangat ekonomi bawah RM50 sahaja. Nak cari hadiah selepas ini di hujung jari sahaja. Pilih, order dan klik untuk bayaran. Sedar atau tidak hadiah itu telah pun sampai kat tangan penerima. Hebat bukan!!!

 Macam mana nak mula order senang sangat. Buka sahaja link http://www.printcious.com/ dan mula memilih barangan yang anda suka. Macam kolin nak order cushion untuk anak-anak kolin. Satu  untuk Ali Imran dan satu untuk Alisa Maisara. Sudah tentu Ali warna biru Alisa warna pink. Rasanya macam nak tulis

I Love U Ali
I Love U Alisa 
boleh mereka simpan buat kenangan semasa membesarkan. Tambah-tambah dekorasi dalam bilik tidur mereka. After all, cushion yang ada di Printcious Gift Shop memang comel giler.


Pelbagai warna dan rekaan yang disediakan di Printcious. Siapa sangka selama ini kalau nak print perkara yang begitu personal di print shop kan mahal. Sekarang tak perlu minimum order pun. Order sahaja jumlah yang anda ingin dan semua disediakan. Terfikir jugak nak buat T-Shirt begini.

T-Shirt ini hanya RM39 sahaja tau di Printcious Gift Shop. Boleh order untuk yang tersayang ataupun order sahaja untuk diri sendiri. Nak buat group order beramai-ramai pun boleh jugak tau.


Ada Mug dan juga Ceramic Tile yang korang boleh order untuk apa sahaja majlis atau acara yang korang nak. Semudah di hujung jari sahaja, klik dan order.

Jangan tunggu lama-lama sebab semua barangan di Printcious Gift Shop ini sangat-sangat comel. Tunggu kolin dah order nanti ok. For sure, kolin akan share bagi korang tengok.
Layari http://www.printcious.com/ untuk lebih maklumat dan info lanjut ok.


Love,

Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you