Tuesday, November 17, 2015

manik bunga-bungaan

assalammualaikum dan salam sejahtera

Dah lama kolin tak share hasil kreatif manik kan. 
Dulu pun blog ini di cipta khas untuk kongsi hasil manik kolin itu lah sebab nama dia 

ali - nama anak sulung
alisa - nama anak no 2 
kreatif - kongsi hasil kreatif kolin yang kunun kunun

jadi lah nama blog alialisakreatif. Dan alhamdulilah sekarang blog ini dah mula menapak dengan lebih jauh dengan semua job yang berbayar dan juga tidak berbayar. Tak salah juga kan di samping kita blogging sambil cari rezeki sampingan. Macam orang semua cakap, rezeki Allah itu luas. 
Pandai atau tidak sahaja kita mencari kesempatan yang ada. 

Kali ini kolin kongsi hasil kerja kolin yang simple, dalam masa sehari dah siap.
Terima kasih menempah ye kak




Kalau suka boleh lah komen, tak suka pun komen jugak ok.
#bloggerjahitmanik

Love,

Kolin Zainal


2 comments:

loving me..loving you