Wednesday, November 4, 2015

Dapatkan muzik kegemaran anda dengan KKbox secara percuma!

 assalammualaikum dan salam sejahtera

Mesti korang suka mendengar muzik kan? Lebih-lebih lagi kalau artis kesayangan kita baru release lagu baru. Mesti sibuk-sibuk nak cari mana nak dengar lagu tu puas-puas kan. 

Kini dengan KKBOX segalanya mudah dan senang. Semua muzik kegemaran korang boleh di download dengan korang sahaja klik di satu pautan link sahaja.
Tambah lagi satu bonus kini KKBOX kini buat jualan hujung tahun. Percuma 90 hari muzik tanpa had!


Dengan mendaftar di link ini https://event.kkbox.com/yearend.my/ korang telah layak mendapat Percuma 90 Hari Muzik Tanpa Had. Hanya perlu register mengunakan FB atau Email sahaja. Tak payah nak susah-susah tandatangani dokumen atau apa-apa. Segalanya di hujung jari dan kini muzik kegemaran anda boleh di muat turun dan enjoy!


Lima cara korang boleh menikmati muzik dengan KKBOX!

Cara pertama: Muzik Tanpa Had

Dengarkan lebih 20 juta lagu dengan hanya satu klik. Bukan sahaja lagu tempatan, lagu antarabangsa pun ada. Boleh lah dengan muzik sambil bersenam atau berjogging kan. Lagu Korea pun ada, boleh menari ala-ala k-pop. Practice makes perfect kan.

Cara kedua: Muzik di mana sahaja

Akses koleksi muzik melalui apa-apa peranti yang kita ada. Samada Smartphone, Tablet atau pun PC. Haa sambil buat kerja sambil dengar lagu. Mesti tak mengantuk kan. 

Cara ketiga: Dengar bersama Artis

Mesti korang teruja kalau dapat mengenali lebih dekat dengan artis kegemaran kan. Dengan enjoy mendengar muzik di KKBOX korang juga boleh chatting dengan mereka. 

Cara keempat: Kongsi Muzik

Berkongsi adalah amalan mulia. Kita boleh share di Facebook atau Twitter muzik yang kita suka. Samada baru atau lama semuanya tersedia. Boleh main tuju lagu  pada kawan-kawan juga.

Cara kelima:  Karaoke Secara Spontan

Yang ini paling WIN! Boleh lah kolin karaoke bersama kawan-kawan dan keluarga selepas ini. Siap ada lirik bergerak untuk setiap muzik tau. So Karaoke Party ON di mana-mana sahaja, hatta dalam kereta!

Lebih maklumat dan informasi mengenai Percuma 90 Hari Muzik Tanpa Had 
ini di dalam semua link di bawah. Nak tahu update mereka yang terbaru pun ada tau.

                          KKBOX website: www.kkbox.com

                          KKBOX facebook: https://www.facebook.com/KKBOXMalaysia

                          KKBOX Youtube channel: https://www.youtube.com/user/KKBOXMY

                          KKBOX Instagram: https://instagram.com/kkboxmy


FOLLOW dan LIKE untuk lebih muzik dalam hidup anda!
Let's Music!


Love, 

Kolin Zainal




23 comments:

  1. nampak best..nanti I share with my niece and nephew.

    ReplyDelete
  2. macam Best jer ! nak cuba la!!

    ReplyDelete
  3. Yes! Free is great! Can try it out!

    ReplyDelete
  4. Wow... Free for 90 days ? Great deal. Will check this out.

    ReplyDelete
  5. It's been a long time since I streamed or downloaded music. I just listen to what I have saved on my phone.... if I have the time for it!

    ReplyDelete
  6. 90 days equals 3 months... of free music... awesome yaaa.... gonna go check it out now... byeee

    ReplyDelete
  7. 3MONTHS of Free music? Awesome! Time to share this lobang with people!~

    ReplyDelete
  8. 3 months free? No hidden costs? Need wifi/ data to gain access to their music?

    ReplyDelete
  9. lama nya dia bagi free trial! Kalah spotify ni. >.<" tapi part karoke tu memang best la.

    ReplyDelete
  10. Who doesnt want music for free? Better set my list of songs that i want :p

    ReplyDelete
  11. I love listen music in the night, easy to sleep. Got to check out this KKbox soon.

    ReplyDelete
  12. looks like is enjoyable.Got to check dem out

    ReplyDelete
  13. KKBox is really an enjoying app! Thanks for sharing, 90 days for free is just amazing!

    ReplyDelete
  14. Having heard of this. But sounds good. Maybe I will try it.

    ReplyDelete
  15. oh! I am a 'tone deaf' isk isk isk. Shall I use this to practice more?

    ReplyDelete
  16. thanks for sharing this,gonna check out for nice nice music, esp with the 90days free :)
    Cheers, SiennyLovesDrawing

    ReplyDelete
  17. Best nya dapat guna FREE for 3 month! I have downloaded in my own laptop too! hehe

    ReplyDelete
  18. I sekarang pun guna KKBOX. Byk lagu hit yang I suka. Somemore boleh muat turun percuma selama 90 days.

    ReplyDelete
  19. Macam best jer, nak cuba dapat 90 hari percuma. Boleh karaoke dalam kereta dan rumah juga.

    ReplyDelete
  20. Yeah, that's a great offer, will visit KKbox now to enjoy the free trial :)

    ReplyDelete
  21. Boleh karaoke?! Nampak seronok hehe nak ajak org la

    ReplyDelete
  22. saya tak pernah pergi kkbox atau karaoke la, bawa saya la saya nak nyanyi juga

    ReplyDelete
  23. nice, let me check out what this KKBOX is all about. Haven't been there before.

    ReplyDelete

loving me..loving you