Thursday, August 13, 2015

ZALORA makes me happy!

assalammualaikum dan salam sejahtera

Ha...punya lah gembira sampaikan tajuk post kali ini in English. Terasa London sangat kan hehe
Sekali lagi kolin shopping di alam maya iaitu ZALORA. Memang godaan dari ZALORA tidak dapat dibendung setiap kali terima emel dalam inbox. Ada saja diskaun! Kali ini kolin sapu lagi dari ZALORA.


Punya lah mudah dan senang nak membeli belah dengan ZALORA. Cari yang berkenan, klik masuk shopping bag dan bayar. Kalau tak nak bayar online, bayarlah cash on delivery. Order semalam, dapat hari ini. Untung tak? Size pun boleh pilih, siap ada ukuran International atau Malaysia. Pilih saja.

Sampai terjelepok kolin posing tau! ini semua gara-gara baju baru dari ZALORA. 
Lainkali buat lah sale selalu ye. Kolin suka!!


Tengok lah kolin posing maut duk atas lantai opis ni hah. Sebab terlalu happy cepat sangat sampai lepas order online. Tak sabar nak pakai nanti semua  dan hashtag #ootd dan #mynewzalora terus upload di Instagram nanti. By the way, sesiapa yang rajin please like my new FBFanPage www.facebook.com/Alialisakreatif tolong support kolin ok. Love you!!


Terima kasih ZALORA sebab jadi online seller yang sangat owesome!
Memang kolin suggest korang try buka link ini www.zalora.com.my dan mula bershopping.
Jangan tunggu lama-lama nanti sale habis...

Love,

Kolin Zainal

11 comments:

  1. I need Zalora to make me happy too please .... :p

    ReplyDelete
  2. I want to be a happy women like you, please.... :) BTW show us your hauls on you ok ;)

    http://waiyee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. I just received my handbag early this week. So far the thing I bought from Zalora never disappoint me. Just geram kat delivery man dia je...attitude problem kat i hari tu. kekekeke

    ReplyDelete
  4. I agree.. ZALORA is pretty awesome.. I like their quick and personal service...

    ReplyDelete
  5. This is called shopping therapy. haha. A girl can never have too much clothes.

    ReplyDelete
  6. High five*** I also love shopping at Zalora!! They have such pretty pieces and sales!! They always offer great sales <3

    xoxo,
    Sharon
    www.snowman1314.com

    ReplyDelete
  7. I agree with you!! That's why I am their B.A.P! Lolx... Habis... Now u make me wanna shopping spree pulak on Zalora... >_<

    ReplyDelete
  8. One thing I love about Zalora is that they always have great sales!!!

    ReplyDelete
  9. I think zalora is the only place I shop nowadays coz it's so convenient

    ReplyDelete
  10. LOL kan kan! I'm loving the price and the discounts. Btw, you can sign up for ShopBack and get money back when you shop at Zalora kekekee
    http://www.theisabellee.com/2015/07/saving-with-cashback-shopback-malaysia.html

    ReplyDelete
  11. Yep! Zalora is the ONE! They always offer great sales!

    www.littlemisssmexy.com

    ReplyDelete

loving me..loving you