Monday, August 24, 2015

Jom hadiri Seminar Percuma di Malaysia IT Fair 2015

assalammualaikum dan salam sejahtera

Bersempena Malaysia IT Fair 2015 yang bakal berlangsung dari 28 sehingga 31 Ogos nanti, pihak penganjur telah berbesar hati menganjurkan Seminar secara PERCUMA. Panel-panel yang dijemput adalah dari mereka yang berpengalaman dalam dunia IT atau usahawan IT. 
Termasuk lah Mr. Aron Gill, Co -Founderdari MYTEKSI  yang hebat tu.
Ramai orang-orang hebat akan berkumpul di sini. Jangan lupa mendaftar ok!


Pendaftaran dan jadual seminar boleh di dapati di sini seminar Malaysia IT Fair
Korang boleh pilih mana satu seminar yang nak pergi ataupun pergi sahaja semua sekali. Sebab semuanya FREE tiada yuran atau pembayaran yang diperlukan. Tapi jangan lupa register tau.

Co-Founder MYTEKSI, Mr. Aaron Gill akan berkongsi pengalaman bersama kita bagaimana bermulanya inspirasi ini. Beliau juga ingin memberi pengalaman baru kepada semua penguna teksi di dalam aplikasi MYTEKSI yang dilancarkan. Kalau nak tahu bagaimana Mr. Aaron boleh berjaya kena lah datang seminar dan dengan sama-sama kan. Semoga ianya dapat memberi rangsangan berjaya kepada semua.

Dan tidak lupa juga hadiah-hadiah hebat bakal diberikan kepada semua pengunjung Malaysia IT Fair nanti. Tak sabar nak beli gajet baru bukan, belanja banyak-banyak dan dapat hadiah misteri ok.



Cadangan kolin buat siapa yang tak tahu apa nak beli nanti kat Malaysia IT Fair tu boleh lah consider beli dalam gambar yang kat bawah ini. Berbaloi sangat tau!


Yang ini kolin memang dah aim lama. Kolin cop warna merah! Selepas ini boleh lah simpan gambar banyak-banyak. Maklumlah memang suka bergambar kan. Dan korang juga boleh beli thumbdrive 8g dengan harga RM1.00 sahaja. Pastikan datang time happy hour tau! So pergi awal-awal pagi dan dapatkan happy hour yang bakal di adakan oleh pihak penganjur sepanjang 28-31 Ogos nanti. 


Untuk maklumat lanjut boleh rujuk techbizmalaysia

Jangan lupa ajak kawan-kawan dan keluarga bersama-sama memeriahkan lagi Malaysia IT Fair. Untuk yang berminat untuk mendaftar bagi menghadiri Seminar yang bakal dianjurkan jangan tunggu lama-lama. Takut nanti korang melepas pulak. Sebab pasti puas hati sebab banyak panel-panel jemputan mereka adalah di kalangan orang-orang hebat dan berjaya. Dah FREE rugi lah sangat kalau kita tak pergi kan.

Jom pergi Malaysia IT Fair 2015





Love,

Kolin Zainal





No comments:

Post a Comment

loving me..loving you