Monday, June 29, 2015

Jom beli kasut raya di XES Shoes

assalammualaikum

Korang dan beli kasut raya ke belum? Mana lengkap raya kalau takde kasut baru kan! Mesti dari atas ke bawah semua kena yang baru belaka tau. Kolin setakat ni tudung mau dah 10 helai yang baru. Luar dalam semua nak baru, pendek kata memang kalau hari raya nak yang baru aje kan. 

Kolin nak maklumkan kan uolss yang korang boleh shopping kasut baru nan murah dan cantik di XES. Nak pergi butik dia boleh, online pun boleh tau. Lazada pun ada dah jual kasut XES



Yang warna merah gold tu kolin dah sebat pakai tuk beraya nanti. Lawa dan sangat meletops ok


Ni baru sebahagian daripada koleksi kasut yang ada tau. Bukan kasut untuk wanita sahaja, untuk lelaki pun ada juga. Jangan risau XES Shoes ada semua!

So jangan lupa shopping kasut raya korang di XES Shoes yang berdekatan ok
Yang mana tak sempat tu online sudah! gerenti puas hati...
Jangan lupa like FB Page Xes Shoes ok!



Love, 

Kolin Zainal

kredit gambar kasut pada http://achik-curvylicious.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you