Thursday, May 28, 2015

Telekung Humaira by Calimilan Closet

assalammualaikum

Haaa ramadhan dah nak dekat kan? Mesti ramai mencari-cari telekung baru buat sembahyang terawih nanti kan. Tak sabar nak ke surau atau masjid jemaah terawih bersama-sama kan. Buat pengemar telekung yang mahukan kain yang tidak panas, tidak mengikut badan, lycra yang jatuh terletak bila kita pakai, kolin ada cadangan yang gerenti korang suka.

Jom terjah calimilancloset kat FB sebab sekarang ini mereka menawarkan harga berpatutan untuk telekung yang sememangnya eksklusif malah ditampilkan dengan warna yang lebih menarik. Ada kalanya kita perlu warna lembut atau warna gelap dalam koleksi telekung kita kan. Inilah masanya nak grab telekung baru.

Telekung Humaira

Yang mana tinggi tu, takut lah telekung ini tak cover seluruhnya kan, jangan lah risau. Tengok sahaja model yang kami tampilkan. Model ini sememangnya tinggi dan nampak tak lagi extra kain labuh tu. Siap tangan pun tak akan nampak punya. Memenuhi syariat itu yang paling penting bukan. Siap hiasan renda pada telekung tu, sweet sangat.

Boleh beli bagi mak, makcik atau kawan-kawan. Boleh juga lah kalau nak dibuat hantaran. Sebab kain lycra dari calimilan closet ini sangat bermutu. Sure tak rugi nak beli.



Telekung dari Calimilan Closet ini memang banyak sangat warna uolss. Boleh lah ke FB Calimilan untuk mendapatkan informasi lebih lanjut mengenai Telekung Humaira. Lagi berita baik buat semua, Calimilan Closet akan membuat majlis doa selamat dan jualan mega pada 30 Mei 2015 bertempat di Bukit Antarabangsa, Ampang bermula jam 3.00 petang.


Kolin nak cerita banyak pun tak guna kan. Ayuh kita beramai-ramai ke majlis Calimilan Closet dan lihat sendiri koleksi yang ada dengan harga runtuh dan berpatutan. Jangan lupa call untuk RSVP ok.

Instagram @calimilan_closet
Whatsapp Only 019-2934393
 
 Love,
 
Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you