Thursday, April 30, 2015

Travel: Hotel Rosa Passadena

Untuk yang ingin menginap di Brincang, Cameron Highland tu,
Kolin cadangkan Hotel Rosa Passadena kerana lokasi yang strategik untuk kemana-mana di kawasan pekan Brinchang. Nak ke pasar malam pun hanya perlu berjalan kaki, sebab kalau drive susah nak parking kan. 
Hotel bertaraf tiga bintang ini sangat sesuai untuk bercuti. Sorry gambar yang sempat kolin snap tak berapa cantik sebab sesampai sahaja kat hotel kepala dah berdenyut-denyut sakit. 


tu my room partner dah start mengemas beg huhuh...
satu katil queen dan satu single...


ada dressing table dan juga kerusi dan meja untuk kita bersantai.
TV pun dah flat skrin ok..karpet pun baru


Gambar toilet sahaja kolin terlupa, but overall hotel ini sudah cukup memuaskan hati. 
Jangan lupa untuk cuba makan stimbot set di hotel ini...nyummy sangat



#hotelrosapassdena #cameronhighland #brinchang

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you