Wednesday, April 8, 2015

Kartika Sari, Bandung - #throwback


lamanya kolin tak datang sini, last tahun 2009 masa itu mengandung alisa maisara.
Tahun 2015 baru lah kolin dapat ke sini semula #throwback
Tempat ini mengamit kenangan kolin dan mama, masa tu mama baru pencen dan ini hadiah kolin bagi dia kita bershopping di bandung. Buat sesiapa yang belum pernah ke sini, Kartika Sari terkenal dengan brownies dia yang super lazat. Ada juga jual kek yang lain dan pemanis mulut. Coklat, gula-gula, sesuai dijadikan hadiah kepada kawan-kawan dan keluarga.





Kalau ke sini tak beli brownies dia memang rugi lah, 
Satu brownies dalam 55,000 rupiah sahaja, yang penting muat masuk beg
untuk bawak balik sudah lah kan. Ngan kain baju lagi..naya betul. Dah la kami semua backpackers
so membeli berpada-pada hihihi

Kami tidak melepaskan peluang untuk melepak makan di Kartika Sari 
Memang banyak dah berubah di sini, dulu tiada surau dan tak lah luas sangat, sekarang siap ada playground untuk anak-anak. So kita boleh shopping dengan aman damai lah kan.



Jom makan!!



sharing is caring..


my banana split!


pastries!!


lupa laa nama air ni ..huhuhu


lupa jugak nama mee ni..
dah disebabkn semua lupa..jom la balik hahaha


sekian terima kasih

#bandung #throwback #kartikasari #makan #bercuti #foodporn

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you