Friday, March 20, 2015

#CLEOgivesyoustuff

assalammualaikum

Hari yang indah kan jumaat ini
Saja kolin nak share dengan semua peminat aksesori
Sila dapatkan majalah CLEO bulan Mac 2015 tau..sebab ada hadiah menanti


Majalah ini cuma berharga RM6.00 sahaja


Hadiah dari CLEO rantai dari Red's Revenge yang bernilai RM39.90
haa seronok tak??? ada 10 variasi warna yang kita boleh pilih untuk digayakan
Kolin dah dapatkan 2 utas rantai dari CLEO dan ianya menjadi koleksi tambahan kepada
koleksi aksesori kolin dan alisa.

Kami berkongsi!


lihatlah anak dan emak pun boleh gayakan rantai dari Red's Revenge ini
bergaya tak? lawa kan? 
Kolin hanya berjaya dapatkan 2 warna sahaja. Thanks to nannie isa sebab buat aku terjebak hihih

Jom ke kedai Enews yang berdekatan dan dapatkan majalah CLEO
anda hari ini juga.

#cleogivesyoustuff

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you