Wednesday, March 18, 2015

All about food: Breakfast di Riverside Majestic Hotel Kuching Sarawak

Maaflah kolin duk update sikit-sikit pasal Hotel Riverside Majestic ini. Tak dinafikan makanan di sini semua sedap-sedap belaka. Pagi itu kolin agak gembira kerana mengayakan tudung dan skirt baru yang baru kolin beli di Indonesia. Memang selesa dan rasa rugi sebab beli sehelai dua sahaja heheh


Lawa tak skirt kolin..


Ini pula tudung pink yang berharga hanya RP25,000 tak sampai RM10 pun kut heheh

Dah selesai preview kunun fashionable sangat aku ni kan
kita terjah ke restoran untuk breakfast. Banyak sangat selection yang boleh kita pilih kan sini. Nasi lemak ada, mee goreng ada, bread and toast ada, buah-buahan ada.
Yang penting kita pilih sahaja apa selera kita pagi tu
Kolin rasa sayang pulak kalau tak blog kan semua gambar makanan yang ada nih
mana tau kan..korang holiday ke sana nanti
boleh lah dapat info makanan  yang bakal dihidangkan





Untuk pagi yang ceria ini pinggan kolin pun berupa sebegini heheh


haa berkhasiat tak???



ok fatim dan ita 
aku dah masukkan gambar dalam blog ye..
terima kasih sebab sporting huhuhu




ok dah tengok gambar makanan semua
ambil bau dan tidur di kandang kuda ok!!

huhuh

ok bai

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you