Friday, February 13, 2015

Sarawak River Cruise

assalammualaikum

Semasa kunjungan kolin ke Kuching, kolin sempat dinner di atas Sarawak Rivercruise. Kalau cuaca cantik memang kita dapat tengok sunset di waktu petang di kuching. Malangnya masa kolin pergi tu cuaca asyik hujan sahaja. Pemandangan pun kurang nampak sebab hujan kan. Tapi tetap enjoy lah.




Beginilah keadaan interior di dalam cruise ini, memang aircond sangat ok. Tempat makan yang memang selesa dan sesuai sangat kalau kita bercadang nak buat majlis di sini. Kalau nak karaoke pun ada tau!



kolin having a great night that day. We eat and singing for one and the half hour.


Makanan yang dihidangkan secara buffet ini juga tidak mengecewakan. Nasi goreng cina dia sedap sangat dan kami dihidangkan dengan air fresh orange free flow all night long.



Kalau dah sampai ke Kuching jangan lupa mencuba ya
Memang tak rugi!! Gerenti puas hati, ianya tak jauh pun dari Hotel Riverside Majestic tu, jalan kaki sekitar 10 minit sahaja. Selalunya ada promotion untuk melayari cruise ini. Tengok lah nasib baik ada lah diskaun hebat ditawarkan. 

Seronok kolin dapat datang balik kuching selepas 8 tahun. 
I love Kuching aukkkkk

ok bai!

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you