Wednesday, January 7, 2015

House of Nasi Kerabu, PKNS Shah Alam

Assalammualaikum

Hari ini ulangtahun milah ke 16..hehe
jom belanja birthday girl...kali ni kita makan di House of Nasi Kerabu di Kompleks PKNS Shah Alam.


Menu yang ada disini


Banyak pilihan dan harganya pun berpatutan
lokasi yang senang, keadaan restoran yang agak selesa dan klasik. Kolin pasti ianya tempat melepak yang sangat best.

Disebabkan kolin on diet konon-konon, kolin hanya order kambing panggang dan milah order nasi kerabu tumis. Untuk penghilang dahaga kolin order teh o ais dan milah kopi sejuk.


Well, not so dry, juicy
paling best terasa perapan daging kambing ni
sedap!!!


Lawa kan presentation nasi kerabu tumis
memang licin milah makan. So tandanya sedap lah kan

Kepada yang nak ke Shah Alam dan mencari restoran untuk lepak dan makan, boleh cuba restoran ini. 


Selesai birthday lunch, inilah harga makanan yang kami order


So jangan lupa cuba ok! Pasti puas hati!

****************************************

Buat norkamilah ismarani
"Happy birthday..semoga bahagia dunia akhirat"



No comments:

Post a Comment

loving me..loving you