Thursday, January 15, 2015

back to school 2015

assalammualaikum

barulah kolin ada masa nak update blog yang dah lama ditinggalkan ini. sibuk dengan anak-anak bersekolah, persiapan macam-macam, hal kerja pun sekali masuk memang kalah menteri sibuk nya.

yang penting sekarang semua dah selesai dan lega sangat. Now tiba masa untuk kolin ambil time sekejap untuk 'break' hehehe. Ke mana hala kolin bercuti akan di update nanti. Dekat aje, itu pun sebab bajet nak raya tahun ini punya dan persiapan perkahwinan adik kolin nanti. 

Rasanya kome pun tak boleh meneka hahahha

So kepada semua selamat kembali ke sekolah sesi 2015 ya
yang masih dalam keadaan yang banjir dan tidak sempurna, mohon bersabar sahaja lah. dugaan kita. 
Faham sangat perasaan yang hilang rumah tu, sebab kolin pun pernah hilang rumah tahun 2001 dalam satu kebakaran. Habis semua sijil kolin hangus...tapi rezeki ada aje Allah SWT bagi. Alhamdulillah

Buat ali imran dan alisa maisara
have fun at school kid!! 

love both of you!

 

Yang abang dah darjah 3 dan adik tadika umur 6 tahun
Semoga mereka berjaya dunia dan akhirat...amin

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you