Saturday, December 27, 2014

Calvin Klein Creme Lipstick

assalammualaikum

Kali ini kolin nak share lipstick baru kolin dari Calvin Klein. Lipstick ini cukup simple dan ianya membuatkan kolin tertarik sebab warna hitam dan penutupnya kemas. Maksudnya kalau lah kolin campak saja lipstick ini di dalam handbag sure tak akan tertanggal lah penutup itu.


untuk kali ini kolin mengambil warna coklat cair yang lebih natural. Selepas di sapu memang terasa kelainan pada bibir. Ianya lebih lembab dan warnanya sangat memikat. Tak kering dan tidak mengelupas pun. Malah warnanya lebih kekal lama selepas seharian memakai. 



kolin memilih "first kiss" untuk koleksi kali ini.


nampak tak muncung aku tu hahahhahah
warna yang sangat natural dan sweet bukan. Kolin terasa jelita sangat memakai lipstik dari Calvin 
Klein ini. Segera dapatkan lipstick ini dan miliki nya segera ya..

#productreview #calvinklein #lipstick #beauty #blogger

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you