Wednesday, December 3, 2014

Doll Foundation by Sendayu Tinggi

assalammualaikum

jum selfie dulu!!!...
kolin selfie tak guna 360 camera, tak guna magic skin atau apa saja aplikasi kat play store tu
ini guna kamera handphone sahaja ..lenovo s920 


nampak tak flawless tu hehhehe


yeee saya tau saya poyo
tapi ada kesah...hahahha


ok..selfie ku menjadi jadi..
perasan sudah retis sangat aku kann


selfie with my anak dara 

nak tau kenapa tak kolin berangan lelebih ini. Ini semua cubaan berani kolin mencuba satu produk foundation baru yang sangat ringan, tak berminyak dan senang dipakai. Harga pun tak sampai RM50 pun, memang kolin gembira sangat guna produk ini. Produk ini adalah foundation, concealer dan ada SPF ok. Memang sangat membantu untuk kulit yang gersang seperti kolin. Senang sangat selepas basuh muka, pakai pelembap (kolin guna total effect) dan sapukan foundation ini. Selesai ratakan kolin sapu blusher, lip gloss dan sedikit celak dan maskara. Terus menjadi ok!...Happy to meet you Doll Foundation by Sendayu Tinggi

kredit to goggle

comel sangat bekas dia dan kotaknya. Ianya boleh dibeli di watson saja, tak perlu online dan bank transfer. Kolin ambil yang paling deep iaitu too pretty. Memang sesuai sangat dengan kolin dan tak berminyak. Nampak natural dan look fresh sangat, itu yang penting.

kepada yang nak cuba memang tak rugi
harga yang berpatutan dan krim yang bermutu tinggi.

kolin bagi 5 bintang untuk produk ini heheheh

#sendayutinggi
#productreview
#blogger
#alialisa

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you