Tuesday, November 11, 2014

alisa maisara sport day

assalammualaikum

pada sabtu 8 november jam 8.30 pagi kami semua 
berkampung di sekolah kebangsaan cina jinjang tengah untuk 
meraikan sport day alisa maisara


inilah gaya diva pergi sport day
dengan sunny hat nyer..aduhai baru 5 tahun dah tau 
bagai-bagai..sabo aje lah


masa ini ada perarakan 
ada nyanyian lagu Negara Ku
siap ada ikrar lagi..paling comel ayat yang kolin dengar
"kami berjanji tidak akan menangis walaupun tidak menjadi johan"
soo cute!! yang pastinya ikrar tu dwibahasa la
satu melayu, satu cina...


wah kagum kolin, alisa lead aerobic tu
haa memang mengalir laa darah aku yang suka menari tu
siap ingat step..kolin ingat nak share video kat sini
tapi try upload a few times tak lepas pulak.


selesai acara aerobik, acara sukaneka pun bermula
alisa ambil bahagian dalam membuat rantai (to do a necklace)


hanya ada 2 kumpulan 
dan alisa dapat laa runner up...boleh laa


ini masa muka happy
meh tengok muka dah nangis takut maskot marrybrown..hahaha
alisa takut maskot lerr


nampakk dah nak nangis dah...hahahah
penakut betul..padahal siap tunjuk kat dalam itu ada orang 
masih takut weiiii..


selesai aje semua chicken dance dan lain-lain
acara penyampaian hadiah pun dilaksanakan 
punya laa jauh alisa diri sebab takut maskot




amoi berlagak dengan piala tu


posing dengan ali imran yang tak reti duduk diam
melompat-lompat dari tadi tu..haish..
tu bile pulak atuk tu masuk frame huh


time kolin pula berselfie dengan alisa
my dotter..my pride and joy


mommy so proud of you alisa maisara

peace!!

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you