Wednesday, October 1, 2014

subang skypark terminal

assalammualaikum

nak cerita yang subang airport sekarang ini dah tinggal satu terminal sahaja
kolin rasa mudah sangat kalau naik dari subang ini
simple dan senang untuk orang yang pertama kali mengunakan terminal ini

ini kali kedua kolin gunakan firefly
pendapat kolin firefly ok sangat-sangat walaupun kapal terbang nya kecil
macam bas ekpress..tapi selesa aje wei

masa sampai tu kalau dah cek in pergi aje masuk balai pelepasan ini
dan drop beg. kalau belum cek in ada mesin yang disediakan, jangan risau.


di sini mudah dan senang untuk orang yang pertama kali datang

untuk yang mahu meletakkan kereta di sini kolin tak pasti harga parking
sebab ada kawan yang terkena 3 hari 2 malam sampai RM200 caj parking

ada juga yang kata RM2 sehari
tapi kolin serius tak tahu hal ini
sebab kolin pun upah jiran yang memandu teksi untuk pergi dan balik ke subang skypark ini
kalau dah jiran harganya jangan lah ditanya
sebab memang dekat dari jalan klang lama ke subang airport ini

Selepas drop bag dan check in 
senang sangat nak balai perlepasan
ikut aje papan tanda yang ada
lalu imigresen, kastam..cek ic dan segala galanya 
dan terus tunggu untuk di panggil naik


geng langkawi kali ini
i dan milah bergabung ke Langkawi kali ini
bawak laa cik timah dan cik bedah nak pergi melawat HIG dan idaman suri

oh i really need this short vacation after all the drama 


buat yang pertama kali ke sini jangan risau ok
subang skypark ini memang ok sangat



tak rugi try firefly~
terasa macam nak booking tiket ke Langkawi lagi aje next year
maklumlah 20kg heheheh

sayonara

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you