Monday, September 15, 2014

mesin jahit dari LAZADA

assalammualaikum

dah lama kolin mengidam mesin jahit
tapi tak lah yang besar tu kan sebab nak menjahit menda yang simple sahaja
macam langsir yang jahit lurus tu..
sarung bantal, tudung bla bla

so tengok LAZADA ada model mesin jahit
Jenama Global GSM 505
kolin terjah blog yang rekemen mesin jahit yang comel ini
macam menarik ajee...macam best aje

terjah laa LAZADA
macam dah abiss jerrr....macam tunggu re stock aje..

well..bawak bertenang..
2-3 hari lepas itu kolin terjah lagi
wahhahahhah..ada!!! terus klik beli beli beli
terusss bayar....dan u know wat...
i feel good!!


ini lah yang kolin order


inilah cara bungkusan semasa dihantar oleh LAZADA
gambar di bawah tu pulak menunjukkan mesin jahit ni sangat
ohsem sebab ada lampu OK

size yang sangat comel untuk penguna
mesin jahit yang mula bertapak..
ni kira untuk latih tubi lahh


ni kolin try untuk jahit lurus 


kalau tengok dalam gambar ini ada 8 jenis jahitan
tapi kolin lebih prefer yang jahit lurus
lepas ni boleh lah jahit langsir yang simple kan
jimat duit dan puas hati


bangga giler dapat beli mesin jahit ni..
besaq pukoq bak kata orang utara hihihiih

lagi lah seronok sebab hubby kolin belanja beli mesin jahit ini..
TQ hubby..love u mucho
ko hado???!!!





yang mengada nak menjahit

kolin

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you