Monday, September 8, 2014

alisa vs elsa..FROZEN

assalammualaikum

cer bagitau kolin budak mana yang tak suka frozen..cer citer
termasuk lah anak perempuan kolin si lisa
tapi abang dia ali imran pun suka...CD tu pasang sampai dah hafal
dialog dan lagu-lagu dalam cerita frozen tu

nak dijadikan cerita..elsa or anna yang menjadi pilihan 
dan tentu elsa lah kan..killer song dia nyanyi kunun
pergi pasar malam melalak-lalak nak baju frozen

RM40 ye di masa itu..sebelum raya lah
masa raya tu RM80 baju yang sama 
mengila kome buat duit raya kann

ada macam-macam gaya..ada macam-macam pose
yang penting tetap FROZEN ok


ni 1st time pakai..bulan puasa masa tu
dah jiran-jiran flat aku tanya..
lisa pakai cantik-cantik ada birthday party ke..
kaedah sangat birthday party di bulan puasa kannn


second pose..

 yang ini masa kami p Jalan TAR hari tu 
sambil beratur menunggu kebab yang sedap tu..
dema ni pose aje lah kerja

bukan nak cakap lah ramai betul menyanyi lagu
let it go..let it gooo..
 bila nampak alisa...seronok laa cik kak tu




yang ni pose dah feeling feeling princess sangat ler tu


yang ni nak bagi skirt kembang ...so princess sangat


ini lah anak dara saya ..
Alisa Maisara Binti Sazali
Bakal genap umurnya 5 tahun pada 29 September nanti

mummy love u princess ~

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you