Wednesday, August 27, 2014

throwback - the forbidden palace, beijing

assalammualaikum

kolin macam tak percaya akhirnya dapat jejak kaki kat sini
selama ini tengok dalam tv, filem dan gambar.
tak dapat dibayangkan pada masa ini kolin melihat sejarah lama negara china yang agung.
ukiran, warna dan senibina yang ada kat sini memang mengagumkan.

dengan penuh aksi tour guide kami bercerita....
sekejap aje berminat..lepas tu acara sawan gambar bermula




lihat saja aksi si eric ini..
pada mulanya eric ini sangat menyenangkan dan best
but ending of our holiday..buweekkk
eric tak best!!!


haa percaya tak ..kolin dah sentuh pun pintu ini
pintu yang ada dalam filem anak will smith berlakon tu..lupa tajuk eh!


pose again and again..
ramai lah pelancong masa tu..pelancong dalam negara mereka sendiri pun ada
tapi kat sini best..sebab kebanyakkan mereka mudah tersenyum


cantik kan warna bangunan ini..
my dream come true..

next destination kami akan ke taman larangan pula..
ohsem!!!...winter is going and spring is coming

bunga gardenia mula berkembang...i like.!!

adios

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you