Friday, July 4, 2014

subway

Assalammualaikum

Kolin ni tak pernah makan subway kalau nak tau
Selalu lalu aje memang tak pernah terasa nak makan

Kali ni kami nak makan reramai sebelum ramadhan tiba. semua kawan kawan pilih subway.
Ayuh makan subway di pkns shah alam.

Acara wajib...pose


Lepas tu pergilah tengok menu apa yang ada
Milah jadi tuan penasihat bab mengorder lerrr



Si milah memang suka makan subway
Aku ni baru nak terjebak


Ntah apa yang yang aku bebel bebel sampai milah berkerut dahi mendengarnya. 
For first attempt, kolin ikut apa aje yang milah buh. Lantak!




Hamikkkk...makan rupa gitu hahaha
So my opinion, subway sedap! Sebab kolin memang suka makan sayur sayuran. 
rasanya subway boleh bawah ketengah..next time datang makan dengan family pulak
aku ni tak habis-habis kepsi..hahahhah
 udahhhh....
 
Jum subway!!!



2 comments:

loving me..loving you