Thursday, July 17, 2014

promosi iftar

Assalammualaikum

Well family kolin memang suka giler pergi makan kat terminal seafood ni, bukan jauh pun.
Hanya di jalan gombak
Buat anak anak mereka seronok main masak masak. masuk kali ni dah 3-4 kali kami makan kat sini.
Sebab disini ada grill, stim dan sup. Try sup ayam ok, memang sedap.
Kali ni kolin share harga promosi ramadhan yang ada.


Sila fokus kepada banner di belakang ye hahaha
Harga yang boleh tahanlah
Rasanya hotel pun sebegitu kut rate nya, kambing golek dia memang sedap.
ali imran kesukaan sangat.

kolin nampak bam bam sangat ler pakai pinafore dress ini hahahha
kolin beli di insta nama kedai nya dhiyanurcomtemporary
harganya munasabah lah jugak...
dalam gambar kolin memang dah gemuk tapi kalu luar gambar ...kurus jer hahahah perasan
sebelum kome kehji aku..baik aku kehji diri sendiri ok.

ni nak cerita pengalaman kolin bersolat di tempat awam
dah kalau kita beriftar di luar kan, memang nak solat lepas berbuka kan
kat terminal seafood memang menyediakan surau, tempat wudhu dan sejadah
malangnya hari tu tiada telekung lah pulak, terpaksa kolin meminjam dari pengunjung restoran yang lain. Selalu pergi mana- mana memang ada aje telekung kan.

kes kedua, berbuka puasa di Aeon Kepong, surau yang sangat bagus. Ruang solat yang best, dan banyak telekung disediakan. well...good job!!

kes ketiga, aeon big kepong yang dulu carrefour tu. Surau ok, telekung ada. tapi sedikit frust bila speaker yang ada siap on radio suara kuat-kuat. kome bayangkan nak solat kuar lagu 
La La La Shakira tu..haru nyah. Nak sembahyang pun rasa tak best.
kolin nak isi borang aduan, malangnya tanya customer service kata takde. Motipp?!!!

itu lah saja pengalaman saya

yang merapu

kolin

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you