Thursday, June 12, 2014

THROWBACK~ PANTAI BERAS BASAH LANGKAWI

Assalammualaikum

Masih terkenang kes tahun lepas...sayang tak share ler..
so masa kolin kat langkawi, kami berpeluang ambil boat tour dengan harga hanya RM25 seorang untuk halfday island tour. Diantara tempat yang di singgah adalah pantai beras basah yang memang ohsem. Lawa sangat pantainya dan air sangat jernih. Seronok sangat!!



imran dan alisa lah yang paling seronok apabila dapat mandi laut.  ini adalah destinasi terakhir sebelum bot datang ambil balik dan seterusnya pulang ke hotel. Dapatlah mandi manda kat sini sambil melepak-lepak.



inilah jeti yang diturunkan oleh bot untuk ke pantai beras basah

keadaan pantai beras basah dari jeti...pulau ni bersih tau. Memang well maintain


sempatlah kolin berselfie dengan papa zali aka hubby
feeling sesikit nyah...

so again and again..jangan lupa ambil pakej island tour apabila berkunjung ke Pulau Langkawi. Senang aje nak cari pakej tu sebab ada aje disediakan oleh pihak hotel. 

anak-anak dan cik timah pun seronok, kolin dah cukup rasa puas hati.Cuma masa perjalanan balik bot kami tetiba berhenti. Dan kolin yang memang peramah terus tanya ........

Kolin:              abang, kenapa kita stop sini
Abang bawak bot:      Minyak dah abis lah dik
Kolin:         so???!!! kita nak buat apa ini, minyak spare tak de????
Kolin:       Nak tunggu apa ni bang?
Abang bawak bot:       RESCUE

dang~~..sadis segaraga

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you