Monday, June 16, 2014

THROWBACK~ Dataran Lang Langkawi

assalammualaikum

kalau ke pulau langkawi jangan lupa singgah di mercu tanda di pulau langkawi untuk acara foto hehehe...bergambar ler kata orang key ell. Tempat ini memang lapang dan selalu menjadi pusat acara di pulau ini. Tempat letak kereta agak susah pada masa kolin sampai sebab ada acara lumba basikal international so boleh tengok banyak mat saleh la. 

Terletak betul-betul tepi laut, patung burung helang ini memang gah sebagai lambang pulau lagenda ini. Ohsem...~


Masa ini lah nak bergambar satu family
tapi korang tau lah karenah anak-anak yang moody kalu berjalan-jalan ni


yang ni by ali imran..dah mulut aku terbuka cakap-cakap, so suruh
lagi sekali imran tangkap


huh..kali ini jahanam terus eh
hilang terus kepala mummy ko tangkap gambo imran oiii
last sekali aku suruh nenek aje lah eh..senang citer


akhirnya dapat juga lah gambar yang ok sikit..huh


giliran nenek pulak posing heheh


jangan lupa ke dataran lang langkawi ok..

adios

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you