Tuesday, May 27, 2014

terminal seafood, gombak

Assalammualaikum

Kolin dah pergi 2 kali sebelum update ni
Seronoknya bukan apa...all you can eat katanya
Ada grill, stim dan stimbot
Kuahnya pula boleh dipilih sup ayam atau tomyam

Serba serbi ada....bebola yong tau foo, sayur sayuran, seafood, daging, ayam, kek, kerabu dan banyak lagilah
Ada yang bole masuk dalam stimbot dan ada yang siap marinated untuk digrill. Kambing grill sedap sangat

Buah buahan ada, aiskrim, jelly, puding, kek
Memang pada kolin ok sangat lah
Dewasa RM39 seorang dan kanak kanak RM19
Tapi lisa tak caj sebab umur 5 tahun
Lagipun cik kak tu bukan makan sangat pun

Kolin suka makan kat sini sebab imran enjoy masak
Dia akan ambil apa nak makan
Masak sendiri!

Untuk stim pula kita akan diberi pilihan 1 ikan dan boleh pilih 6 cara masakan. Sweet sour, halia, asam pedas, masak taucu pun bole. Terpulang pada kita nak makan apa. Ownernya pula ramah tamah. Lagi tambah selesa lah kami makan


Dapur yang 3 in 1 ini best sangat..


Antara yang kolin cuba malam tu. Ada juga siput yang pelik kolin try. Berbaloi baloi


Keadaan dalam restoran yang agak cosy walaupun tak besar.


Antara pilihan yang ada..boleh tahan lah


Teruja tak..


Ali imran yang sangat seronok dapat makan aiskrim.

Well kalau dah terliur
Sila lah singgah di Terminal Seafood, Jalan Gombak

Selamat kekenyangan uollss....






No comments:

Post a Comment

loving me..loving you