Wednesday, May 14, 2014

templer park rawang

Assalamualaikum

Takde air...catuan..
Well kami terus bersiap breakfast di luar..
makan di selayang sebelah mps..nasi lemak bukit katanya..
Food review...3 point from 5 point hihi

selepas tu terus ke templer park...mandiiiii


Air paras dada itik ko..jadilah dari takde
alang dah mai terjun tiruk aje lah


Selain dari kami sekeluarga ada juga orang lain datang berkelah. Maklumlah tempat ini dekat dan yang bagusnya tiada sesen pun bayaran dikenakan. Tempat yang bersih dan parking kereta yang luas. 


Bestlah jugak sungai ini..sesekali back to the nature


Inilah kerja anak beranak ini..ntah apa yang diborak. Dah siap mandi, hari pun dah tengahari. Jum lah cari lunch...

laparr..grrr


♡♥be yourself, no copycat please♡♥


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you