Thursday, April 3, 2014

trip to beijing - part 1

assalammualaikum korang

haa dah bersarang lama tak update kan..
manik manik pun on the way ni..insya Allah rezeki kolin tuk anak-anak masih ada

anyway kolin dapat bercuti pendek ke beijing, china baru-baru ini..27 till 31 Mac 2014
despite dengan semua spekulasi dengan china gitu gini..kolin teruskan jua trip ini
tapi emel embassy malaysia kat sana dulu lah maklumkan..

jam 7.15 petang flight AirAsia X bertolak dari LCCT ke Peking aka Beijing
ini penerbangan paling lama yang kolin nak tempuh..6 jam!!
alhamdulillah selamat pergi dan pulang..

so kita enjoy!!!

with milah

with khaty

seronok sangat dapat melancong bersama-sama mereka..over excited jemah oiiii

Kolin sampai beijing jam 2 pagi, check in hotel jam 3.30 pagi
terus rest dan tido sebab perjalanan kami bermula 10.30 pagi nanti..

bye zzZZzzzzz

2 comments:

loving me..loving you