Friday, April 11, 2014

Beijing Part 3

assalammualaikum

so hari pertama makan lunch dulu 
nampak sedap ..tapi pinggan kecik wei..makan macam main pondok-pondok
ni kalau kat Malaysia orang bagi pinggan kecik gini suh makan memang setahun laa kene kutuk kan. 

nasi ala ala pulut

lauk kebanyakkan sayur

ayam dan kacang dan daun bawang gemuk
ini memang lauk wajib sepanjang kolin bercuti di beijing

chinese tea as usual

monopod depan restaurant..hihi

heheh..still have to work out my monopod skill laa..


falling in love with willow tree
di beijing sangat mementingkan feng shui
so memang banyak pokok willow ini membawa maksud
'girl with long hair' lawa sangat..sebab masa kolin pergi ini ending winter to spring
hope to see flowers bloom banyak-banyak laa...

so dah abis lunch bermula lah perjalanan kami membelah kota beijing ..yeah...

adios

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you