Wednesday, April 9, 2014

Beijing Part 2

assalammualaikum korang

well kolin akan cerita serba sedikit aje lah dalam blog ini pasal percutian ini. Sebab ramai sangat STALKER dan nanti macam-macam perkara pulak yang timbul.
Jadinya kolin hadkan cerita dan gambar.
anyway kalau ada yang betul-betul berminat nak pergi dan inginkan pengalaman
 boleh aje email pada kolin at collin3108@yahoo.com. Sedih juga bila ber BLOG ini sebab we can't tell the full story.. takpe..i like to write anyway...
and getting money from Nuffnang..thk you Nuffnang

**************************************

Hari pertama kami bangun awal sebab excited nak try breakfast kat hotel..
nasib kami baik sebab hotel ini menyediakan breakfast halal kepada tetamu muslim
tapi disebabkan tidak cukup rehat kami cuma makan bread and coffee aje lah..
Hotel City Inn ini amat selesa dan bersih. Dekat dengan Tesco, so kalau menginap di sini tak payah susah-susah bawak barang banyak sebab memang boleh dibeli aje di Tesco.

 ruang lobi hotel

disebelah hotel memang ada tempat untuk membeli belah

bermonopod ketika breakfast

di tangga dari ruang makan ke ruang lobi hotel

di luar hotel

sorry lah kolin masih kurang mahir dengan mencari angle untuk guna monopod. Tapi memang seronok sangat guna monopod ketika bercuti. stress free nak minta orang tangkapkan gambar. Best!!

Pemandu pelancong kami Mr. Eric pun dah sampai
Moh kita makan tengahari..our 1st lunch in Beijing woot woot.

adiosss




2 comments:

  1. lantak la kolin org nk ckp ape pun..dh blog kita, suka ati la nk tulis ape pun.. bongok punyer org

    ReplyDelete
    Replies
    1. susahnya bila se 'opis' zura....huhuhu

      Delete

loving me..loving you