Thursday, March 6, 2014

baby arfan

assalammualaikum

sejak akhir akhir ini kolin sangat sibuk ..sibuk merehatkan diri.
manik pun dah slow sikit ..lagipun memang kolin terkejar-kejar masa sangat..rehat lah sekejap dari manik manik ini kan. Insya Allah nanti ada rezeki kita pulun balik hihih

yang ini kolin nak perkenalkan new baby in the house
anak buah kolin yang terbaru..
apa lagi kolin anak beranak tumpang ler..hihihi
ko tau ler..alisa maisara memang nak baby..mamy dia aje dia pemalas nak ber baby lagi oii

rasa macam cukup aje 2 orang yang ada ini..
cukup membahagiakan..
moh layan selfie bersama baby arfan

ini lah baby arfan...masih di hospital time nih..

gambar duk blur..ni lah hp ninetology..huhuhu sedeh

verangan ngan baby orang hahaha

kesian baby arfan jadi mangsa kami..

last but not least..mamy and dotter pose






berakhir sudah ...
sekian terima kasih

2 comments:

  1. nak cerita psl newborn baby je pun..gmbr mak ngn anak selfie je banyak.. hahahahahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha..kami memang over..
      mengaku!!!

      Delete

loving me..loving you