Tuesday, February 25, 2014

ternakan baru

assalammualaikum

sebelum ini anak-anak kolin memang rajin sangat membela hamster 
minta kucing dah banyak kali kolin tak bagi 'approval' sebab rasanya susah nak bela bila tinggal di 'rumah burung' kan. Lagi satu nak travel ke mana-mana pun susah teringatkan binatang peliharaan.

nak dijadikan cerita hubby kolin memang minat sangat dengan 'sugarglider' ataupun tupai terbang. Mahal oo..duk usha kat uptown danau kota tu..RM150 untuk anak yang kecil tu..
ntah mana datang rezeki hari tu, hubby bawak balik ' sugarglider'.
katanya dia ambil 'sugarglider' tu masa hampir dimakan oleh kucing.

masa aku dengar cerita tu kan..macam samarinda TV3 tu pun ada
konpius aje eh..ko p tangkap 'tupai terbang' tu. 
tapi tak leh nak ngata jugak hubby tu sebab he is a real kampung boy...

so kami pun bela lah until now
makan buah..nangka paling suka ler..
paling aku tak tahan..dia makan cengkerikkkkkkkk
adoii..

so introducing to uoolsss 'si poket'



'you are not my enemy or my friends
you are just someone that i know'

2 comments:

  1. dulu zura tk tau pun nama dia sugarglider..nmpk je binatang cmnih, zura panggil hamster.. hahaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..anak beranak kolin memang suka binatang zura
      lepas ni bela singa..senang kene ngap hahahha

      Delete

loving me..loving you