Tuesday, January 21, 2014

Taman Metropolitan Kepong aka Taman Layang-Layang

assalammualaikum

Taman yang hanya terletak 5 minit naik motor atau kereta dari rumah kolin. Taman yang super duper besar dan cantik bangat ini memang kadang-kadang menjadi kunjungan kolin sekeluarga untuk beriadah. mainan dan semua aktiviti di sini sangat-sangat best. Terletak di sepanjang jalan MRR2, parking yang sangat-sangat limited menjadikan destinasi ini penuh sesak. Highway pun jem lah sepanjang panjang nyer..tapi bagi kolin naik motor aje weii..sampai sudah hehehhe

Boleh main layang- layang..angin kuat
boleh main rollerblade..best RM5 untuk 45 minit
Boleh bergambar best-best..nice view
boleh makan-makan..semua ada jual jual ok..aiskrim goreng ada..aiskrim goyang pun ada
kaedah poket aje goyang ke tidak ok

semua boleh laaaa...so jum ke Taman Metropolitan Kepong

 taman permainan yang memang kesukaan alisa maisara

kawasan rollerblade

imran yang suka sangat main rollerblade, manakala si alisa asyik nak makan itu ini. konsep ke taman untuk alisa adalah shopping makan!!!...stress mamy

ini selfie mengatai heheh..jangan marah haa

dan lagi..


ok lepas aku  nyampah nak bergambar dengan abang misai ini..aku pun terus p jalan-jalan buat refleksologi. Giler ah sakit kaki aku batu ni tajam-tajam. Phuii

ini lah batu refleksologi..aku ni dah merayap merata-rata..best sangat dah rasa
tapi abang misai ku..

anti sosial spotted!!!
masih duduk kat situ main game kat henfon..apakah!!??

masa sibuk aku tengok orang lalu lalang, kiri kanan, sekali alisa maisara berlari. Tak sempat nak tegur kata jangan berlari takut jatuh. Betul-betul jatuh depan aku dan perut dia terhentak dekat batu. Senak laa perut dia..adess...

kelam kabut aku cek, takut ada luka atau pun lebam kat perut alisa.

kesian dia dah nangis..lap lap...

dah disebabkan semua dah ok..last pic of the day


ok dah maghrib ..jum balik!!!


2 comments:

  1. zura dh lama tk pijak batu refleksi tuh..best kan..trus rs cm sihat...

    ReplyDelete

loving me..loving you