Thursday, January 9, 2014

Quad Bday Dec 2013

Assalammualaikum

Kolin super bz sangat sampai berhabuk dah blog 
Sibuk dengan budak naik sekolah bla bla
Kali ni kolin nak share birthday celebration kembar 4
Sama baya dengan imran..how sweet kannn


Dari baju kelabu till the girl holding the balloon tu lah kembar4. What we call quads...sweet kan. Terima kasih mastura azman aka mai menjemput kolin sekeluarga...moga murah rezeki yee

Seronok sangat bila dijemput sebab ini lah time reunion kami assuntarians, time to get crazy haha

Presenting the craziness of assuntarians 


Forever young...


Pose ini sepatutnya kami semua lompat tapi tak menjadi haha


Masa ni semua pok pek nak buat pose apa
dah terasa macam form 5 pulak haha


Kami lah assuntarians


Akhir sekali selfie berjemaah namanya...

semoga persahabatan yg terjalin ini kekal buat selamanya..
Bersyukur dianugerah kawan sebegini. Moga mesra sebegini selama lama lama nyaa






2 comments:

  1. salam kak kolin.. akak dlu penah study kt uitm manjung kan...kann???

    ReplyDelete

loving me..loving you