Sunday, January 19, 2014

PD trip..

assalammualaikum

well as per request sempena birthday imran nak mandi laut..cerita bulan disember 2013 kolin bawak ke 2014...super bz nyah..

anyway ahad yang indah tu kolin sekeluarga bergerak ke PD. dekat aje wei ngan KL bukan jauh benar. tak masak-masak pun memang pergi dan redah aje. lagipun di sana memang dah banyak jualan siapkan duit aje. Kolin sampai dalam pukul 10.30 pagi dan terus booking payung, meja dan kerusi. Sekali sewa untuk sehari RM25. Kalau tuan/puan nak datang kunun nak pakai tikar dan bla bla bla..hentilah niat tu. sebab memang di persisiran pantai PD dipenuhi oleh ulat..ulat yang mengaut keuntungan sesuka hati dema. So tak de ruang untuk kita bertikar seperti dahulu kala yee

Nasi ayam RM5
Kerang rebus RM5

kebanyakkan menu sini memang pukul rata RM5..
sini pun ada coconut shake kalu nak cuba..cuma tak sesedap klebang of course

mandi dan mandi..birthday boy suka lah tersangat...
sorry lah abang..delay sikit..29 disember baru mamy bawak pergi mandi manda
nak buat macam mana kekangan masa..

PD uollsss...cuaca yang memang sangat panas yee

bonding time abang dan adik

my world..my mum...

she is growing up beautifully...

my boo

end of the story..dari pagi ke petang kami kat PD balik KL dah penat giler
yang penting anak-anak kami semua best hatta semua sun tanned hahahha..

so mari kita enjoy!!

2 comments:

  1. cantik swimming suit dia, bling bling gitu...

    ReplyDelete
  2. Pilih sendiri zura oiii.
    Mamy bayar uhuk uhuk

    ReplyDelete

loving me..loving you