Thursday, January 16, 2014

alisa 1st saloon trip

assalammualaikum

selalu amoi lisa ni kolin yang kerat rambut dia, tapi kali ini kolin pun nak pergi salun saja bawak dia. Suruh nyonya tu potong rambut dia, kolin tak bagi dia wash blow lagi. Bagi dia tengok kolin buat dulu. Memang bagus dan pandai ok, diva sangat. duduk diam aje, relak aje dia masa orang tu potong rambut. Well mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan. Sekarang berjalan dengan high heel pulak. Hrmm anak dara sangat sangat...




pandai sangat alisa maisara duduk dendiam..
lenkali boleh lah ikut mamy pergi salun lagi.
yeay..dah ada geng oii..happy

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you