Thursday, January 23, 2014

1st time with Fireflyz

Assalammualaikum

Inilah pengalaman pertama kolin naik Fireflyz di Subang Airport. Selama ini kolin memang naik AirAsia aje sebab senang nak ke LCCT. Naik aje bas dari KL Sentral RM10 terus sampai. Mudah dan senang...so now Subang Airport.

Pengalaman ini direalisasikan bila kolin dapat berkursus kat Langkawi bersama-sama rakan sepejabat. Tanpa melepaskan peluang pada 10 Januari 2014..moh kita naik kapal terbang heheh

Airport yang kecil, best dan senang..
nak cek in pun senang..laluan pemeriksaan juga ok sangat
balai menunggu pun ok sangat
semua ok..penerbangan dari subang ke langkawi dan langkawi ke subang tak de delay. Suasana dalam kapal memang macam bas ekspress tapi selesa. Pramugari ok sangat-sangat, sedia membantu. Pendek kata, Fireflyz memang boleh dibawa ke tengah..
 Bulan 9 ni kolin akan naik Fireflyz lagi sekali in shaa Allah bersama-sama keluarga tersayang ..yeay
moga dapat memberi pengalaman kepada mereka jua..

 kecil aje kapal nyer..dan satu pintu

selfie ye..not selfish

me and suzi..time ni dah nak balik flight 6.40pm
tak delay pun tau...Fireflyz best!!!

beronok -ronok..tapi macam aku aje yang seronok hahaha

hollaback girls..yg sibuk telefon tu mohtipp sangat...


ok dah selesai gambar riak aku bersama Firefllyz..
kata lah batak ke watever ker..aku suka nak share pengalaman aku jer..
anyway memang memuaskan hati..ada separuh kawan-kawan naik Malindo Air. Semoga nanti aku ada rezeki nak try naik itu pula. Cuma aku tak berkenan dengan MAS dan Malindo Air ni, transport nak ke airport tu tak friendly. Lain LCCT dan Subang Airport senang aje weih...

So tunggu KLIA ada transport yang senang nak pergi 
boleh lah cuba naik sebelah sana pula hehheh

adios...

p/s:..can't wait to stand in front of the Great Wall.

2 comments:

  1. oit...KLIA pun senang ajer kalo dari KL Sentral...naik ler ERL express..RM30+ kot xsilap tambangnyer...kalo naik ERL transit (byk kali benti) yang ni murah skit tambang nyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah ke gitu? mahal dowh..ni RM10 sampai terus LCCT
      klia tak mesra alam huh

      Delete

loving me..loving you